Acasă RAFTURI METALICE Rafturi Metalice NET

Rafturi Metalice NET

Rafturi Metalice NET, Rafturi Depozitare, Rafturi Magazin, Rafturi Modulare

DISTRIBUIȚI
RAFTURI metalice magazin

Rafturi Depozitare, Rafturi Magazin, Rafturi Modulare. Rafturi Metalice NET,
Comercializeaza la nivel national o gama larga de mobilier comercial pentru spatii comerciale și industriale. Proiectarea rafturilor pentru o hala industriala, este o provocare pentru orice firma specializata în rafturi metalice.

La Rafturi Metalice NET găsiţi o echipă experimentată (peste 12 ani experienţă în rafturi de depozitare) care vă oferă soluţiile optime pentru nevoile dumneavoastră. indiferent de necesităţi.

Modele de rafturi pentru magazine trebuie să fie proiectate pentru optimizarea spațiului din magazin, reglând fluxul de observaţie al clienților și încurajând studierea întregului magazin, lucru care crește rata de vânzări și precum şi cumpărăturile ghidate de impuls.

La Rafturi Metalice NET, rafturile pentru magazin se găsesc în diferite înălțimi și adâncimi pentru a se adapta diferitelor necesități comerciale.

SISTEME DE RAFTURI METALICE SI UTILIZARI Modelele de rafturi metalice oferite de RAFTURIONLINE.RO sunt proiectate pentru a maximiza spațiul, optimizând fluxul și direcția de mișcare a personalului sau a clienţilor. Prin folosirea sistemelor de rafturi inteligente în depozitare crește rata de operativitate şi gestiune facilă.

Rafturi Metalice NET, Rafturi Depozitare, Rafturi Magazin, Rafturi Modulare

Raft Arhivare, ideal pentru arhivarea cartilor sau o documentelor, Rafturi metalice pentru magazine, raft de perete, raft de mijloc, raft gondola. Rafturile cu panouri perforate sunt ideale pentru orice magazin si orice domeniu.

Rafturi depozitare cu polite pentru sarcina usoara. Raft depozit pentru sarcina pana la 420 kg/nivel. Raft paleti pentru sarcina mare, marfa paletizata, de la 1400kg.nivel pana la 3500 kg.nivel, Raft legume fructe. raft panificatie (paine, cozonac, etc),

Gama de Produse: Rafturi depozitare paleti. Raft depozitare pentru produse usoare, rafturi metalice magazin, rafturi perete, rafturi mijloc. Raft depozitare cu polite, mobilier comercial, raft perforat, rafturi din sarma. Echipamente magazin, masa casa marcat, carucioare supermarke. carucior cumparaturi.

Cosuri de mana pentru cumparaturi, cosuri din sarma, cosuri de promotie, cosuri din sarma cromata, cosuri mobile. Boxpalet, poarta de acces magazin, poarta rotativa acces magazin. Sistem ghidaj magazin, accesorii retail shop.

Carlige pentru raft, suport etichete, suport cu clame pentru etichete, divizoare pentru rafturi metalice.

Raft pentru paine si panificatie, raft legume fructe, rafturi expunere, rafturi pentru magazin alimentar, rafturi metalice demontabile. Rafturi modulare, rafturi la preturi foarte accesibile.

RAFTURI METALICE PENTRU MAGAZINE ALIMENTARE SAU UNIVERSALE Rafturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte. Dacă vrei să-ți deschizi un magazin sau vrei să transformi și să folosești cât mai eficient spațiul de care dispui, bogatul portofoliu de produse oferite de Frameworks cuprinde rafturi de mijloc (raft metalic), rafturi de depozitare, rafturi legume-fructe (raft metalic).