Acasă RAFTURI DEPOZITARE Raft depozitare cu polite

Raft depozitare cu polite

RAFTURI DEPOZITARE CU POLITE

DISTRIBUIȚI
midi-rack-rafturi-depozitare-cu-polite

Raft depozitare MIDIRACK cu polite, Greutate max. suportata 350 kg/nivel sau 420 kg/nivel (polita de 0,7 sau 1 mm grosime) la un pret foarte avantajos.

Raftul il puteti cumpara fara polite si puteti pune PAL sau OSB in loc de polite metalice. Pretul unui modul fara polite este doar 132 euro fara TVA. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

Dimensiuni Raft Depozitare Midirack

Inaltime: 250 cm

Latime: 210 cm (intre profile verticale)

Adancime: 60 cm (se poate comanda si la 80 cm)

Grosimea Componentelor – Rafturi Depozitare Midirack

Montant (profil vertical): 2 mm

Traversa (bara orizontala): 2.5 mm

Polita metalica 30×60: 0.7 mm (greutate suportata max. 350kg/nivel)

Polita metalica 30×60: 1 mm (greutate suportata max. 420kg/nivel)

Polita metalica 30×80: 1 mm (greutate suportata max. 420kg/nivel)

* Pretul afisat este pentru un modul cu 4 nivele si la dimensiunii H:250cm, L:210cm (util), l:60cm.

* Pretul nu include montantul final si la fiecare serie (lant, grup de rafturi) se adauga 28 de euro fara TVA.

raft-depozitareFRAMEWORKS SRL comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi paleti, rafturi depozitare cu polite, rafturi de perete pentru magazine alimentare, rafturi tip gondola pentru plasarea în centrul magazinului pentru a îl divide și a crea culoare, echipamente si accesorii pentru retail, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior marfă, cărucior supermarket, cărucior magazin ), scări (scări profesionale, scări din aluminiu, scări pentru hale), scari cu platforma, miniplatforme mobile, schele mobile, practicând prețuri accesibile și oferind produse de calitate superioară.

RAFTURI DEPOZITARE Va oferim sisteme de rafturi industriale; pentru produse usoare, picking manual, produse paletizate si pentru depozite de anvelope. Sistemele noastre de rafturi sunt variabile, inaltimea pana la 6 metri, vopsite sau galvanizate. Rafturile metalice de depozitare / industriale oferite de RAFTURIONLINE.RO indeplinesc 3 criterii de bază: maximizează spaţiul de stocare şi reduc costurile logistice şi de implementare, cresc productivitatea prin acces facil la marfă, garantează rezistentă şi durabilitate în timp. Stoc disponibil, preturi accesibile.